Alina Gorghiu ar putea să nu mai candideze la parlament din Timiș

alina gorghiu

Aflată la al doilea mandat de senator PNL de Timiș, Alina Gorghiu ar putea părăsi circumscripția. Ea este deja președinte interimar la PNL Argeș și vrea să câștige funcția „plină”. Sâmbătă va ști dacă dorința îi va fi îndeplinită.

Senatorul PNL Alina Gorghiu, la al doilea mandat în Timiș, ar putea reprezenta, de la finele săptămânii, oficial și pe voturile liberalilor, filiala Argeș a partidului. Ea este deja președinte interimar acolo din decembrie 2021, iar sâmbătă, 7 mai, sunt programate alegeri.

„Facem echipă la PNL Arges! S-au înscris mulți colegi care au dovedit că pot construi un program liberal pentru Argeș 2024! La funcția de președinte al PNL Argeș suntem trei candidați, semn de democrație și de sănătate pentru organizație! Mă bucur că sâmbătă va fi competiție! Sunt argeșeancă și doresc ca județul să se dezvolte pe principii de dreapta. Primul pas implică să construim o organizație PNL cu perspectivă bună pentru 2024, manageriată de o conducere legitimată prin vot. Suntem într-o zodie politică complicată, dar vom arată că știm ce avem de făcut”, a anunțat Gorghiu.

Alina Gorghiu a fost aleasă senator de Timiș prima dată în 2016 și a obținut al doilea mandat în toamna lui 2020. Includerea ei pe listele din Timiș a stârnit unele nemulțumiri în filială, însă acestea s-au manifestat doar pe la colțuri, cât să nu deranjeze… Bucureștiul.

About Post Author