27 ianuarie 2021

Alin Nica: PNL a fost singur împotriva tuturor, dar sunt convins că în jurul nostru se va forma noua coaliție de guvernare

Liberalii din Timiș s-au adunat la sediul partidului, pentru a vedea rezultatele exipollului. Președintele interimar Alin Nica a urmărit rezervat datele centralizate de Avangarde-Curs. El crede că în jurul PNL va fi format noul guvern.

Doar o parte din candidații PNL Timiș au venit, duminică seară, la sediu, pentru a vedea cum stă partidul în sondajul de la ieșirea de la urne. I-au stat alături președintelui interimar Alin Nica Marilen Pirtea, Cosmin Șandru, Ciprian Bogdan și Claudiu Chira. Au fost acolo și secretarul de stat Cătălin Iapă, consilieri locali și județeni, dar și secretarul general al filialei, primarul din Sânnicolau Mare, Dănuț Groza.

Rezultatele de la exitpoll arată PSD în față, cu o marjă minimă. Alin Nica este de un optimism rezervat. „Noi vom respecta votul dat de cetățeni. Veți vedea că după numărarea voturilor, lucrurile se vor mai schimba, mai ales cu voturile din diaspora. Sunt convins că PNL va fi câștigătorul acestor alegeri și în jurul PNL se va forma noua coaliție de guvernare. Nu văd cu cine s-ar putea alia PSD pentru a face noul guvern, cele mai multe variante evident le are PNL. Președintele Iohannis a și spus că nu va nominaliza niciodată un premier de la PSD”, a declarat acesta.

Nica e convins că PNL va câștiga

Nica nu vede o surpriză majoră în rezultatul bun obținut de PSD și are și eo explicație. „E clar că PNL a fost ținta atacurilor tuturor celorlalte partide în această campanie electorală, a fost singur împotriva tuturor. Atunci când dau toți în tine, e normal să simți anumite repercusiuni. Sunt convins că, până la numărătoarea finală a voturilor, Partidul Național Liberal va ieși învingător. Eu cred că PNL a guvernat responsabil, PNL a făcut ceea ce trebuie la guvernare, chiar dacă a luat anumite măsuri care nu au fost foarte populare”, susține președintele interimar al liberalilor din Timiș.

Alin Nica le-a mulțumit celor care au ales să iasă la vot, chiar și în condiții de pandemie. „Deși avem cea mai mică prezență de după revoluție la niște alegeri parlamentare, acești oameni au arătat că pot trece peste restricțiile date de pandemie, pot trece peste frică, pot trece peste toate opreliștile și să vină la vot să își exercite acest drept fundamental”, a conchis acesta.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: