Alexandru Andrieș iese la pensie. Și pleacă în turneu!

Alexandru Andrieș împlinește 65 de ani și… iese la pensie. Celebrează asta printr-un turneu național care va începe în luna septembrie și se va opri și la Timișoara. În chiar prima decadă din octombrie!

Alexandru Andrieș, poate cel mai creativ artist al ultimilor 35 de ani, cu peste 80 de materiale discografice și peste 3.000 de concerte, pleacă din nou în turneu. Fiindcă iese la pensie!

„Și pentru mine pensionarea înseamnă același lucru ca pentru toți oamenii planetei: împlinesc 65 de ani și ies la pensie – de la toamnă nu o să mai fiu angajat al Universității de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu București, ci un vesel și (sper) sănătos pensionar – nimic complicat sau misterios”, spune artistul. Nu se știe dacă va fi ultimul turneu, dar, dacă sunteți fani ai muzicii cu mesaj și poveste, ați putea să nu-l ratați.

Vor fi invitați unul și unul. „Nu pot nici să vă confirm, nici să vă infirm dacă acest turneu va fi unul de adio. Ce pot să vă spun e că sigur va fi un turneu în care cei care vor veni la spectacole vor vedea alături de mine muzicieni de prima mână ai scenei românești și vor primi o listă cu multe cântece, și vechi, și noi, care sper să le facă plăcere”, afirmă, un pic rezervat, Andrieș.

Concertul de la Timișoara are loc pe 9 octombrie, de la ora 20, la Filarmonica Banatul. Biletele costă 35 și 65 de lei și se găsesc deja în format electronic pe www.iabilet.ro, www.entertix.ro, www.myticket.ro, www.eventim.ro, www.bilete.ro.

About Post Author