21 octombrie 2020

Alegeri la Orțișoara, în 11 octombrie

orțișoara

Candidații PMP și PSD se vor lupta pentru Primăria Orțișoara într-un nou tur de scrutin. Sunt încă două localități în țară în care vor fi organizate alegeri, după ce s-a ajuns la balotaj. La Moldova Nouă, alegerile vor fi reluate.

Un nou tur de scrutin va fi organizat în 11 octombrie în trei localităţi din ţară, în care candidaţii au ieșit în situaţie de balotaj. Potrivit Biroului Electoral Central (BEC), un nou tur de scrutin va fi organizat în comunele Rebra (Bistriţa-Năsăud), Orţişoara (Timiş) şi Balaci (Teleorman). Alegerile sunt programate în 11 octombrie.

La Orțișoara, primar din 2004, Aleodor Sobolu (PSD) nu a reușit să câștige al cincilea mandat. El a adunat tot atâtea voturi cât reprezentantul PMP, Lucian Ivănescu. Cei doi au fost votați de câte 604 alegători.

Tot în 11 octombrie vor avea loc și alegeri pentru Primăria Moldova Nouă, în Caraş-Severin. Acestea au fost anulate, după ce BEC a constatat nulitatea candidaturii lui Adrian Torma, din partea Alianţei PSD – Pro România. Torma câștigase scrutinul.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: