7 iulie 2020

Al patrulea caz de coronavirus la Timișoara. O fată de 16 ani, colegă cu adolescentul internat deja

coronavirus

Al patrulea caz de infectare cu coronavirus a fost confirmat la Timișoara. Este vorba despre o adolescentă de 16 ani, colegă de clasă cu tânărul deja internat la „Victor Babeș”. Urmează ancheta epidemiologică, pentru identificarea contracților fetei.

„În urma testelor realizate la Timișoara, în cursul zilei de 5 martie 2020, asupra persoanelor cu care a intrat în contact tânărul de 16 ani, infectat cu noul coronavirus, a fost depistat un nou caz pozitiv”, a anunțat Grupul de Comunicare Strategică. Este vorba despre o colegă de clasă a acestuia. Fata a fost transferată la spitalul „Victor Babeș”.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, în cazul celorlalte 25 de persoane asupra cărora s-au realizat teste, contacți ai tânărului de 16 ani, rezultatele sunt negative. Cu toții vor rămâne în continuare în izolare la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile. De asemenea, vineri dimineață va fi extinsă ancheta epidemiologică asupra persoanelor cu care a intrat în contact tânăra de 16 ani.

Vă reamintim, joi după-amiază, testele primilor doi pacienți de la Timișoara infectați cu coronavirus au ieșit negative.

1 thought on “Al patrulea caz de coronavirus la Timișoara. O fată de 16 ani, colegă cu adolescentul internat deja

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: