Ajutor la programare pentru vaccinare. Număr special pentru timișoreni

număr special

Vă puteți programa la vaccinare cu sprijinul Direcției de Asistență Socială a primăriei, care a înființat un număr special. Angajații DAS vă ajută să vă descurcați pe platforma înființată de STS.

De marți, 26 ianuarie, Direcția de Asistență Socială Timișoara are un număr special de telefon dedicat celor care nu reușesc să se programeze prin platforma specială de vaccinare sau prin medicul de familie. Ei trebuie doar să sune la numărul de telefon 0356-406.517.

„De luni până duminică, inclusiv, în intervalul orar 8-19, timișorenii pot apela acest număr de telefon dacă doresc să se programeze în vederea vaccinării. Apelul va fi preluat de un angajat al Direcției de Asistență Socială, care va întocmi o fișă de înregistrare, îl va înscrie pe platforma națională și îl va programa la un centru de vaccinare, respectiv o echipă mobilă (dacă situația medicală impune acest lucru), atunci când platforma va permite programarea, în funcție de numărul disponibil de vaccinuri existent în Timișoara”, transmit cei de la DAS.

Număril de telefon este destinat exclusiv celor care locuiesc în Timișoara.