20 ianuarie 2021

A treia turbogirație din Timișoara e… cadou pentru primar. E în Calea Lipovei

turbogirație

Fără șampanie și diplome, dar măcar cu o… turbogirație! Acesta pare să fie „cadoul” de ziua de naștere a primarului Timișoarei, care joi împlinește 65 de ani. Noua girație este în Calea Lipovei, acolo unde recent a fost amplasat și un catarg.

Pandemia de coronavirus nu permite organizarea de evenimente cu public numeros, așa că, în acest an, ziua de naștere a primarului Timișoarei s-a ținut cu mai puțin fast. În 2015 a fost Pasajul Michelangelo, cu muzică, în 2018, Pasajul Popa Șapcă, cu șampanie și transmisiuni live pe Facebook. În 2020 e mai modest, adaptat vremurilor. Și stării de alertă.

Locuitorii din Calea Lipovei au, așadar, de joi, 28 mai, o turbogirație. „Direcția de Drumuri i-a făcut un cadou primarului o nouă turbogirație. Aceasta se află la intersecția str. Holdelor – str. Sf. Apostoli Petru și Pavel. E o turbogirație frumoasă, funcțională”, spune Culiță Chiș. Este exact locul în care, acum două săptămâni, a fost amplasat un catarg. Pe „insula” din jurul lui va fi pus și covor de iarbă.

Este a treia „turbogirație” din Timișoara, după cele din Piața Mărăști și Piața Gheorghe Domășneanu. Primarul Timișoarei împlinește joi, 28 mai, 65 de ani. Este la al doilea mandat și a anunțat că-și mai dorește unul.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: