A fost găsit unul dintre cei patru dispăruți duminică, după s-au răsturnat cu barca în Mureș

barcă

În a cincea zi de căutări pe Mureș, după ce doi adulți și doi copii au dispărut în apă, a fost găsit primul trup neînsuflețit. Este al unuia dintre cei doi bărbați. În ambarcațiunea răsturnată duminică se aflau 12 persoane, iar un copil de trei ani a murit chiar în acea seară.

„Pe sectorul de căutare Periam-Igriș, pe râul Mureș a fost găsit trupul unei persoane de sex masculin. Aceasta urmează a fi extrasă și identificată”, au transmis, vinri, reprezentanții ISU Timiș.

Pompierii îi căutau de cinci zile pe cei doi copii și doi adulți dispăruți în Mureș. Duminică seară, o barcă în care erau 12 oameni s-a răsturnat. Un copil de trei ani murit sub privirile mamei sale. De atunci, salvatorii din Timiș și Arad îi caută pe cei dispăruți cu scafandri, cu efective mărite pe maluri și cu elicopterul. A fost solicitat și ajutorul autorităților din Ungaria.

Sunt încă dați dispăruți o fată și un băiat, precum și un bărbat. Cel care a organizat plimbarea cu barca pe Murș este cercetat pentru ucidere din culpă. Ambarcațiunea nu era înmatriculată, el nu avea certificat de conducător pentru aceasta și, în plus, consumase și alcool.

About Post Author