Barcă în care erau 12 oameni, răsturnată în Mureș. Un copil de trei ani a murit

barcă

O barcă s-a răsturnat duminică seară, la Periam Port, iar un copil de trei ani a murit. Patru persoane, din care doi copii, erau încă dispărute.

„La ora 20:24 am fost solicitați să intervenim pentru căutarea-salvarea unor persoane răsturnate cu o barcă în Periam Port. De urgență s-au deplasat la locul evenimentului pompierii din cadrul subunităților de intervenție cu 7 autospeciale de primă intervenție și comandă și bărci, baloane de iluminat, o ambulanță SMURD, precum și echipajul de scafandri din cadrul Detașamentului 1 Timișoara și o autospecială de transport personal și victime multiple și 2 ambulanțe SAJ. În sprijin intervine Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Periam”, a transmis ISU Timiș.

În barcă erau 12 persoane. Au fost alertați pentru intervenție pompieri din Timiș și Arad. Potrivit ISU Arad, în barcă erau șase adulți și șase copii.

Doi copii și doi adulți sunt dați dispăruți. Printre cei care au ajuns la mal s-a numărat și un copil de trei ani, pe care medicii au încercat minute bune să-l resusciteze, însă din nefericire au fost nevoiți să declare decesul acstuia. Totul s-a petrecut sub privirile mamei copilului.

Pompierii continuă căutările pentru a-i găsit și pe cei patru dispăruți. Printre ei, și doi copii.

About Post Author