8.500 de euro, din degustare de vinuri, pentru copiii cu dizabilități. O zi de Rovinhud Wine Show / FOTO

rovinhud

Ediția specială Rovinhud Wine Show, care și-a propus să pună în valoare soiurile românești și abilitățile persoanelor cu dizabilități, a adunat 42.500 lei, pentru copiii cu probleme.

În ultimii 10 ani, Rovinhud a organizat mai multe evenimente de degustare de vin cu strângere de fonduri, prin care și-a propus să promoveze vinurile de calitate și să sprijine diferite cazuri de copii cu dizabilități. Peste 100 de copii cu dizabilități și familiile lor au beneficiat, în acest interval, de susținere a costurilor pentru terapiile de recuperare, operații sau servicii medicale urgente pe care nu le-ar fi putut acoperi altfel.

„Fondul de urgență creat anul acesta se va îndrepta tot către cazuri de copii cu dizabilități grave și urgente care vor avea nevoie de ajutor financiar, pentru a avea o viață mai bună. Organizat într-o ediție de o zi, evenimentul a fost de un real succes, sala expozițională fiind plină toată ziua, la fel și sala de masterclassuri, aducând împreună aproape 600 de participanți”, transmit organizatorii.

La salonul de vinuri au fost prezentate spre degustare 100 de soiuri autohtone și câteva soiuri din Ungaria și Republica Moldova, 4 masterclassuri și o cină gourmet pregătită de talentații chefi Daniel Cheregi și Nicu Guștere. La finalul zilei, s-au strâns 42.500 lei (8500 euro), pentru copiii cu dizabilități.

About Post Author