7 milioane de lei, pentru modernizarea rețelei de gaz din Timiș

gaz

Trei proiecte de investiții pentru modernizarea sistemului de distribuție a gazelor naturale vor fi derulate în acest an, în Timiș, de compania Delgaz Grid. Cele mai ample lucrări vor fi în Timișoara.

Delgaz Grid investește peste 7 milioane de lei în Timiș, pentru modernizarea rețelei de gaz, pe o lungime de aproximativ 17 kilometri. Scopul investițiilor este creșterea calității serviciilor, dar și a numărului clienților racordați la rețea. Cele mai mari proiecte de investiții se vor derula în Timișoara. Anul trecut, în Timiș s-au derulat șase proiecte de investiții, prin care au fost înlocuite conducte și branșamente pe o lungime de aproximativ 30 de kilometri. De asemenea, rețeaua a fost extinsă cu aproximativ 92 de kilometri, pentru racordarea de noi consumatori.

Delgaz Grid a investit în 2021, în distribuția de gaze naturale, peste 330 de milioane lei, în special pentru modernizarea a 310 kilometri de conducte și branșamente, rețeaua de distribuție fiind extinsă cu 575 de kilometri. Totodată, în parteneriat cu autoritățile locale au fost înființate cinci noi distribuții de gaze naturale în localități din județele Bacău, Neamț, Satu Mare, Iași și Hunedoara și au fost modernizate șase stații de reglare măsurare a gazelor naturale în județele Bacău, Hunedoara, Iași, Neamț și Sibiu.

About Post Author