28 octombrie 2020

13 decese, ținute ascunse la Suceava. S-a ajuns la 65 morți infectați cu noul coronavirus

coronavirus

Numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus și decedate în România a ajuns la 65. Asta, după ce 13 decese au fost ținute ascunse la Suceava! Pacienții au murit în intervalul 22 – 29 martie, dar abia acum au fost raportate și infecțiile cu Covid-19.

Autoritățile din România sunt fie depășite de situație, fie intenționat rău-voitoare. După ce un ziar local a semnalat mai multe morți suspecte la Spitalul Judetean de Urgență Suceava, ascunse de managerul unității sanitare, luni seară a venit și comunicatul deja celebrului Grup de Comunicare Strategică. Iată integral textul:

„Deces 53 -65. Au fost raportate încă 13 decese ale unor persoane confirmate cu noul coronavirus. Toate cele 13 persoane cu vârsta cuprinsă între 40 și 80 de ani au fost internate în Spitalul Judetean de Urgență Suceava, în mai multe secții, după cum urmează: nefrologie, boli interne, chirurgie plastică, gastroenterologie. Decesele au fost înregistrate în perioada 22- 29 martie 2020.Data confirmării rezultatelor pozitive către INSP este 30 martie 2020”.

Recapitulăm: nu mai puțin de 13 oameni, din care primul a încetat din viață în 22 martie, au fost infectați cu noul tip de coronavirus înainte de a se pronunța decesul. Până în 30 martie, GSU confirmase alte 10 decese ale unor pacienți de la Suceava.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: