100 de ani de iubire. Politehnica Centenar, o istorie romanțată

politehnica

Muzeul Național al Banatului și Druckeria, cu sprijinul CJ Timiș și al Universității Politehnica, deschid joi, 10 iunie, exact la ora 19,21, expoziția „Politehnica Centenar. O istorie romanțată a uneia dintre cele mai frumoase povești din fotbalul românesc”.

Povestea celor o sută de ani, cu momentele ei de apogeu, dar și cu cele de mare tristeţe, va fi cuprinsă în imagini şi obiecte de colecţie istorice. La evenimentul din mansarda B2 a Bastionului Theresia vor fi prezente, de asemenea, mai multe glorii din generaţii diferite ale clubului.

Vor vorbi prof. univ. dr .ing. Viorel-Aurel Șerban, președinte Politehnica Timișoara, Sebastian Novović, președinte Druckeria, și Claudiu Ilaș, managerul MNaB. Discuția va fi moderată de Octavian Stăncioiu.

Expoziţia va fi deschisă la Bastionul Maria Theresia, str. Martin Luther nr. 4, în perioada 10 iunie – 4 iulie. Ea poate fi vizitată de marți până duminică, între orele 10 și 18. Intrarea este gratuită pentru elevi, studenți și pensionari. Pentru celelalte categorii, biletul de intrare costă 15 lei.