7 iulie 2020

10 pacienți cu noul coronavirus, internați la Timișoara. Toți, din județele învecinate

victor babeș

Niciun pacient din Timiș nu a fost diagnosticat, în ultimele zile, cu noul coronavirus. La Spitalul „Victor Babeș” sunt însă internate zece persoane din județele învecinate. Ultimii șase pacienți vin din Hunedoara.

Vestea bună este că niciun timișean nu a fost diagnosticat, în ultimele zile, cu noul coronavirus. La Spitalul „Victor Babeș” sunt internate totuși zece persoane din județele învecinate. Ultimii șase pacienți vin din Hunedoara. Ei sunt persoane care au intrat în contact cu femeia de 26 de ani din Petroșani, diagnosticată acum patru zile. Aceasta se întorsese recent din Italia și nu a respectat măsura autoizolării. Ea a mers la două spitale, motivând că o doare spatele. A intrat în contact cu zeci de oameni, printre ei medici, asistente şi infirmieri. Din cei șase infectați cu coronavirus aduși la Timișoara, trei sunt cadre medicale.

Potrivit datelor de la DSP, vineri, 13 martie, la ora 8, la în Timiș se aflau în autoizolare la domiciliu 496 de persoane. Erau, de asemenea, în carantină 75 de persoane. La nivel național, numărul de îmbolnăviri ajunsese, la aceeași oră, la 64.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: