Zilele Carierei, la UVT. Peste 30 de companii au oferte pentru studenți

Career Days

Universitatea de Vest le propune studenților un eveniment pe durata căruia se vor putea întâlni cu reprezentanții marilor companii din economia regiunii de vest. Career Days UVT 2023 au loc în 29 și 30 martie.

Evenimentul Career Days UVT 2023 va fi organizat timp de două zile, 29 și 30 martie, orele 9.30-16.30, în spațiile centrale din holul mare și holul principal de la etajul întâi al sediului principal UVT. Vor participa reprezentanți din peste 30 de companii, din diverse domenii, precum automotive, business process operation, consultanță fiscală, audit, telecom, IT&C, servicii, sănătate, dezvoltare software, retail, producție sau servicii financiare.

„Studenții și absolvenții UVT sunt printre cei mai bine cotați candidați dintre cei ce își doresc să câștige posturile pentru care sunt organizate sesiuni de recrutare, un factor strategic care a determinat, și în acest an, o participare semnificativă a companiilor la acest eveniment”, spune rectorul UVT, Marilen Gabriel Pirtea.

Studenții vor interacționa cu reprezentanții companiilor angajatoare, alegându-și cele mai potrivite opțiuni dintre oportunitățile de carieră oferite. Programul cuprinde susținerea ofertelor de carieră avansate de companiile angajatoare și depunerea de candidaturi și CV-uri din partea studenților și absolvenților.

Deschiderea oficială a programului zilelor „Career Days UVT 2022” va avea loc miercuri, 29 martie, la ora 9.30, în holul principal de la parterul sediului UVT.

About Post Author