Zilele Carierei, din nou la Timișoara. Sunt peste 1.000 de oferte

zilele carierei

Cel mai important târg de joburi din zonă, Zilele Carierei, are loc în ultimele două zile ale lunii octombrie. Vor fi peste 1.000 de oferte și nu trebuie decât să aveți la voi un CV, când ajungeți la târg.

Zilele Carierei, eveniment ajuns la ediția a 15-a, este deja o tradiție la Timișoara. Organizat de Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră de la Universitatea Politehnica, târgul este un exemplu al rolului asumat de UPT, acela de a pregăti studenții la cel mai înalt nivel, pentru a se putea integra cu succes pe piața muncii.

Vor fi peste 1.000 de oferte de carieră (full time sau part time, training-uri, internship-uri, oferte de practică) puse la dispoziția studenților și absolvenților sau oricui este în căutarea unor oferte de carieră, fiind invitați să vină cu CV-ul pregătit. Vizitatorii vor putea lua pulsul pieței muncii, vor putea asista la prezentări ale companiilor, vor putea câștiga premii sau vor putea beneficia de alte surprize pregătite de organizatori.

Zilele Carierei se deschid miercuri, 30 octombrie, la ora 1o, la Cantina Universității Politehnica Timișoara. Târgul va fi deschis în 30 – 31 octombrie, între orele 10 și 17. Mai multe detalii și în special ofertele companiilor găsiți aici.

About Post Author