Zeci de șoferi de mașini de mare tonaj, amendați pe Calea Stan Vidrighin

mare tonaj

Polițiștii locali au făcut în weekend verificări pe Calea Stan Vidrighin, unde sunt amplasate indicatoare de restricții de tonaj. Amenda pentru fiecare șofer prins că nu le respectă a fost de 1.305 lei.

Polițiștii locali sunt cu ochii pe autovehiculele de mare tonaj care circulă în Timișoara, în locuri în care acest lucru este interzis. La finele săptămânii trecute, ei au organizat o acțiune de control pe Calea Stan Vidrighin

„Încă de la demararea lucrărilor pe această arteră, au fost instalate panouri de informare referitoare la lucrări, presemnalizarea restricțiilor fiind efectuată și în afara municipiului, pe tronsoanele circulate de conducătorii de autovehicule de mare tonaj. La finalul săptămânii trecute au fost instalate și indicatoare de restricție a circulației autovehiculelor de tonaj 7,5 tone, cu excepția riveranilor”, transmite PLT.

Au fost aplicate 32 de sancțiuni contravenționale conform OUG 195/2002, de câte 1.305 lei, unor conducători auto care, deși au observat că nu este permis să circule în zona restricționată, au încercat să scurteze drumul.

About Post Author