Zeci de micuți evacuați la Spitalul „Louis Țurcanu”. A fost alertă de incendiu

Spitalul „Louis Țurcanu”

foto: Arhivă

Câteva zeci de persoane, din care mulți copii, au fost evacuați, miercuri seară, dintr-una din clădirile Spitalului „Louis Țurcanu”. Apelul la 112 a anunțat mari degajări de fum. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Un apel venit la 112 puțin după ora 21 a anunțat mari degajări de fum în sala de oxigen într-una din secțiile spitalului de copii. Au fost alertate detașamentele 1 și 2 de Pompieri Timișoara și s-au deplasat la locul evenimentului un ofițer și 45 subofițeri, cu șase autospeciale autospeciale de stingere, două autoscări mecanice de lucru și salvare de la înălțime, două autospeciale de primă intervenție si comandă, două ambulanțe SMURD și trei ambulanțe SAJ.

La sosirea echipajelor de intervenție s-au constatat degajări de fum în sala de oxigen. „14 adulți (personal medical) și 20 de aparținători, împreună cu 24 de copii, au fost evacuați, fiind mutați în clădirea principală a spitalului. S-a acționat pentru ventilarea încăperii. Din primele informații, incidentul s-a produs de la un compresor, din cauza unei garnituri defecte”, au transmis cei de la ISU.

About Post Author