Webinare cu specialiștii UVT, pentru elevii care vor să afle ce li se potrivește mai bine în carieră

Programul integrat „UVT pentru elevi”, dezvoltat printr-un parteneriat cu mediul preuniversitar, continuă. Acesta este format din sesiuni de pregătire pentru examenul de bacalaureat, concursuri și webinare de dezvoltare personală și consiliere individuală în carieră.

În următoarele săptămâni, Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră (CCOC) din Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) va organiza o nouă serie de webinare dedicate dezvoltării personale a elevilor, utile pentru orientarea viitoarelor opțiuni în legătură cu continuarea traseului lor educațional. Programul este următorul:

  • 13 martie Secretul unei vieți împlinite
  • 20 martie: O călătorie către sine
  • 27 martie: Cum să treci peste lipsa de motivație?
  • 3 aprilie: Care este motorul în procesul decizional al carierei mele?
  • 10 aprilie: Cum să te împrietenești cu emoțiile tale?
  • 17 aprilie: Timpul: inamic sau prieten?
  • 24 aprilie: În era digitală, merită să vin fizic la universitate?
  • 8 mai: Alegerea programului de studii potrivit
  • 10 iulie: Alegerea programului de studii potrivit

Toate aceste activități se desfășoară online, săptămânal, miercuri, începând de la ora 15.

Elevii interesați sunt invitați să completeze acest FORMULAR, unde vor fi specificate ariile de interes. Datele de conectare vor fi transmise prin e-mail participanților înscriși.

Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră (CCOC) din UVT oferă și servicii de consiliere individuală în carieră elevilor sau altor aspiranți la studii universitare care au nevoie de suport pentru alegerea traseului educațional și profesional. Programarea unei ședințe de consiliere individuală în carieră se poate face prin completarea ACESTUI FORMULAR.

„UVT propune un pachet valoros de webinare pentru dezvoltarea personală și servicii de consiliere individuală, prin care elevii vor primi asistență specializată și vor fi susținuți în luarea viitoarelor decizii, mai informate și mai asumate. Toate aceste servicii de consiliere sunt gratuite și îi vor ajuta să fie conștienți de caracteristicile lor personale, aptitudinile și dorințele care îi motivează, pentru buna orientare educațională”, a transmis rectorul UVT, Marilen Gabriel Pirtea.

Detalii despre toate evenimentele viitoare dedicate elevilor pot fi accesate AICI.

About Post Author