Vrei la o școală de vară? SocolArt caută 10 rezidenți

Zece artiști, operatori și manageri culturali vor avea parte, în luna iulie, de două săptămâni pline de acțiune. SocolArt, incubator cultural, îi caută, în această perioadă, pe cei interesați de o astfel de aventură.

Asociația Ataraxia selectează, în perioada imediat următoare, zece rezidenți – artiști, operatori și manageri culturali – pentru SocolArt, incubator cultural. Prima etapă se derulează în perioada 13-19 iulie, sub forma unui modul de învățare formală și non-formală în hub-ul cultural Ciclova – Ilidia – Socolari – Potoc. A doua etapă este stagiul de practică, programat între 21 și 27 iulie, la Oravița. Participanții vor avea ocazia să pună în practică tot ce au acumulat pe parcursul primei etape.

„Participanții vor dobândi noi experiențe în cadrul atelierelor conduse de zece artiști și manageri culturali, mentori consacrați nu numai prin proiecte, ci și prin faptul că sunt deja branduri naţionale. Pe parcursul modulului din hub, rezidenţilor si publicului le vor fi prezentate spectacole/performance-uri/expoziţii ce aparțin unor artiști consacrați, la finele cărora vor fi implicati în dezbateri cu creatorii invitaţi”, transmit cei de la Ataraxia.

Apelul se adresează absolvenților de studii superioare, de preferat în domeniul culturii, cu vârste cuprinse între 22 și 35 de ani. Dacă vă interesează o astfel de experiență vă puteți înscrie la adresa de e-mail, până pe 5 iulie, ora 17. Documentele, care trebuie anexate în format pdf, sunt CV, scrisoare de intenție din care să rezulte de ce doresc să participe la școala de vară; schiță de proiect cultural (5.000 – 6.000 semne, cu spații), o scrisoare de recomandare. Costurile sunt asigurate de Asociația Ataraxia, candidații selectați urmând să acopere costurile legate de transportul până în Socolari.

About Post Author