Votați Allover @ Radio Guerilla | Nesemnații

Allover cântă miercuri la Radio Guerilla. Alături de alte nouă trupe, e în cursa pentru marele premiu al competiției Deer Music. Votul vostru le poate aduce acest premiu. Sunt tineri, sunt faini și sunt singurii din Timișoara.

allover

„Lume, lume, abia așteptăm să vă cântăm, dar avem nevoie și de susținerea voastră prin vot, 24 de ore după terminarea concertului. Fiți pe fază! Miercuri, 5 mai, la ora 17, vom cânta live la Radio Guerilla, în cadrul competiției Deer Music, găzduită de Bogdan Șerban și organizată de Radio Guerilla și Jägermeister. Evenimentul va putea fi urmărit live pe Facebook și pe Youtube, precum și pe radio, bineînțeles. Miercuri, 5 mai , la ora 18, va începe votul, și va dura 24 de ore. Avem nevoie de fiecare dintre voi! Puteți vota accesând acest link”, transmite Allover.

Allover înseamnă Cătălina Ciortea (chitară bas, backing vocals), David Mihai Popa aka DMP (baterie), Bogdan Potra (clape), Luca Dragu (lead vocals, chitară) și Adam Suma (chitară).

Trupa și-a lansat, anul trecut, primul album, dar nu fără peripeții. Concertul ar fi trebuit să aibă loc în aprilie, dar a fost anulat pe motiv de pandemie. A doua lansare ar fi trebuit să fie în octombrie, dar nici acel eveniment nu s-a putut ține, din aceleași cauze. Albumul, care are 11 piese, a fost totuși lansat la Radio Timișoara, în toamnă. În decembrie, trupa a cântat pe Scena din cartier, iar în urmă cu două luni, a avut un concert pe acoperișul Casei Tineretului, parte a unui proiect denumit „Here We Art”.