Voluntari la Podul de Poveste. Cum te poți înscrie într-un proiect colorat și vesel / FOTO

Podul de Poveste

Podul de Poveste, proiect de înfrumusețare a Parcului Uzinei de Apă, caută voluntari. În perioada 1 – 8 septembrie se trece la pictarea pasarelei și a barelor metalice laterale, așa că, dacă aveți chef de colorat, acum e momentul.

Proiectul „Podul de Poveste” a început în luna iulie în Parcul Uzinei de Apă. Au fost ateliere de pictură, croșetat, fotografie, ukulele, întâlniri de autocunoaștere și dezvoltare personală, întâlniri dedicate mișcării prin dans, meditație Qigong. Acum, comunitatea este invitată să se alăture acestei… povești, astfel încât să creeze, prin pictură, o conexiune între cele două maluri ale râului Bega.

Echipa proiectului, formată din artiști și oameni creativi din sectorul cultural, se va întâlni zilnic, în perioada 1 – 8 septembrie, orele 16 – 20, în Parcul Uzinei, la podul pietonal. Cu ajutorul voluntarilor, barele metalice vor fi curățate de rugină. Apoi, atât acestea, cât și traversele podului vor fi vopsite.

„Dacă îți crește inima când contribui prin activitatea ta la binele comunității din care faci parte și dacă ai câteva ore prețioase de dăruit, vino alături de noi! Vom lăsa în urma noastră un Pod de Poveste și vom trăi împreună bucuria de a împărtăși experiența, culoarea și armonia”, spune Livia Mateiaș, coordonatorul proiectului.

Dacă vreți să faceți parte și voi din această poveste, vă puteți înscrie ca voluntar printr-un mesaj privat trimis aici.

Proiectul Podul de Poveste este finanţat prin Fondul pentru un viitor mai bun în comunităţi Timişoara, coordonat la nivel național de Federaţia Fundaţiile Comunitare din România – FFCR, finanțat de Lidl România și implementat la nivel local de Fundaţia Comunitară Timişoara.

About Post Author