25 septembrie 2020

Vocea României cântă despre iubire, la Timișoara. Dragoș Moldovan, în concert

dragoș moldovan

De la menestrelii Evului Mediu, la nebunii ani 70, până în zilele noastre. Fiecare epocă a avut muzica ei de dragoste, pe care sunteți invitați s-o cunoașteți și să vă bucurați de ea. Un eveniment special organizat de Ziua Îndrăgostiților îl are drept cap de afiș pe Dragoș Moldovan, câștigătorul de la Vocea României.

„În mrejele de vis ale iubirii” este spectacolul pe care îl propune, de Ziua Îndrăgostiților, Fundația Culturală Artmedia. Este, de fapt, un concert care va parcurge trei vârste istorice ale muzicii de dragoste: cea veche, cea a stilului hippie din anii 70 și muzica de iubire a prezentului.

Concertul începe cu amintirile unei epoci apuse, aduse pe scenă de barzii trupei Peregrinii. Poate nu veți recunoaște baladele virelai cântate de menestreli, însă atmosfera serilor de demult se va regăsi cu siguranță în acest repertoriu ce cântă iubiri demult uitate. Urmează proiectul muzical Retro-J, care va aduce în fața publicului stilul hippie al anilor 70, când dragostea nu avea limite.

Finalul îi aparține lui Dragoș Moldovan, câștigătorul concursului „Vocea României”. El va prezenta publicului propriul top muzical al celor mai frumoase cântece de dragoste rock.

Spectacolul are loc vineri, 14 februarie, de la ora 20, în sala multifuncțională a Consiliului Județean Timiș. Biletele pot fi cumpărate la prețul de 50 de lei la agenția Operei Naționale, , zilnic, cu excepția zilei de sâmbătă, între orele 11 și 19, și online.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: