Viorica Dăncilă vine la Timișoara, se anunță protest în fața CJ Timiș

viorica dăncilă

Premierul demis Viorica Dăncilă vine vineri, la Timișoara. Candidatul PSD la Președinția României ar putea anunța amplasamentul sălii polivalente, însă e cert un alt lucru. Dăncilă va fi așteptată de protestatari în fața consiliului județean, singurul loc făcut public din programul acesteia.

Viorica Dăncilă vine vineri, 1 noiembrie, la Timișoara. E penultima săptămână de campanie electorală și sunt ultimele zile pe care Dăncilă le mai petrece ca premier, la Palatul Victoria. Programul nu a fost făcut public, fiind anunțată doar o conferință de presă susținută la Consiliul Județean Timiș. Potrivit declarațiilor anterioare ale șefului CJ, Călin Dobra, încă premierul României ar trebui să anunțe locul unde va fi construită viitoare sală polivalentă.

Investiția era estimată la circa 50 de milioane de lei, fiind asumată de Compania Națională de Investiții. Au fost depuse la CNI documentațiile pentru două amplasamente: unul la Giroc, susținut de CJ Timiș, și unul în Timișoara, în zona stadionului, preferat de primărie.

Pe de altă parte, activistul civic Cristi Brâncovan anunță, pe Facebook, o întâlnire în fața CJ. „Viorica Dăncilă vine vineri la Timișoara. Ne vedem dimineață, de la ora 9.30, in fața Consiliului Județean Timiș (bd. Revolutiei, lângă Universitatea de Medicină). Este posibil să vină însoțită de mai multe autocare cu «susținători» aduși din județele învecinate. Evitați să vă deplasați mâine cu mașinile personale deoarece Timișoara și localitățile periurbane o să fie blocate din cauza acestei vizite electorale. Popularizați și faceți un efort să ajungeți!”, a notat acesta.

About Post Author