Victimă decedată într-un incendiu, în zona Mehala

incendiu

Foto: Arhivă

Un incendiu a izbucnit marți dimineață, într-o locuință de pe strada Crișan. Pompierii au stins flăcările, dar, din nefericire, o persoană a fost găsită decedată.

Pompierii au fost anunțați, marți dimineață, de producerea unui incendiu într-o locuință pe strada Crișan. „La fața locului s-au deplasat de urgență două autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și un efectiv de zece pompieri din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Timișoara. De asemenea, la fața locului a fost dislocată și o ambulanță SAJ”, au transmis cei de la ISU.

Flăcările se manifestau în interiorul locuinței, într-o încăpere, pe o suprafață de aproximativ 18 mp. Din nefericire, în încăperea incendiată a fost găsită o persoană decedată.

„În acest moment, incendiul este lichidat, pompierii intervin pentru identificarea focarelor ascunse și înlăturarea efectelor negative. De asemenea, echipaje din cadrul IPJ Timiș si IML Timișoara efectuează cercetări pentru stabilirea detaliilor cauzei decesului victimei”, mai spune ISU.