Viceprimarul PNL din Giarmata și-a dat demisia. Își urmează visul într-o corporație

giarmata

Comuna Giarmata nu mai are viceprimar. Liberala Larisa Mărgineanu și-a dat demisia, după ce a obținut locul de muncă mult visat, într-o multinațională.

Comuna Giarmata a rămas fără viceprimar. Larisa Mărgineanu (PNL), care avea în subordinea ei compartimentele social, mediu și administrativ”, a demisionat în urmă cu câteva zile.

Demisia nu are conotații politice, fiind legată, spune Mărgineanu,, de obținerea unui loc de muncă pe care și-l dorea demult. „Am oportunitatea de a ocupa un post într-o companie multinațională, pe care l-am dorit de foarte mult timp și pentru care m-am pregatit în toți anii de școală și de după. Îmi urmez visul și pentru mine acest pas reprezintă o împlinire personală și profesională. Pe de altă parte, renunț la functia de viceprimar cu strângere de inimă, pentru că am început multe proiecte si am format o echipă frumoasă cu cei cu care am lucrat direct”, a explicat liberala.

Larisa Mărgineanu va rămâne consilier local în continuare. Ea a fost aleasă viceprimar la mai bine de jumătate de an de la alegerile locale din 2020. Urmează, probabil, noi negocieri. Primarul Claudiu Mihălceanu este de la PMP, partid care are cinci consilieri locali. PNL are 4, PSD are 3, USR are 2 și există și un independent.

About Post Author