Viceprimarul Cosmin Tabără: PNL mai bine iese de la guvernare, decât să accepte reforma propusă de PSD

cosmin tabără

Liberalul Cosmin Tabără, viceprimar al Timișoarei, are previziuni sumbre în ceea ce privește viitorul partidului. Dacă acceptă măsurile fiscale propuse de PSD, PNL „se va duce în cap”.

„Sau ieșim de la guvernare sau ne ducem în cap. Să fie clar: PNL trebuie să susțină măsuri liberale și nu împotriva principiilor liberale! Să nu uite că el reprezintă un electorat care l-a mandatat cu un scop în Parlamentul României, nu doar să facă figurație sau să fie «brelocul» cuiva, în speță al PSD!

Dacă nu este tratat cu respect, ca un partener, dacă ideile și principiile liberale nu există în coaliție, care este sensul rămânerii acolo? Putem să ne dăm la o parte, să-i lăsăm să guverneze cum vor dacă nu țin cont de nimeni și nimic, iar cei care cred cu tărie «doar» în politica lor să rămână cu ei!

Dacă lucrurile continuă în acest ritm, iar PNL nu face nimic, riscă să iasă de pe scena politică! Principiile sunt mai importante decât câteva luni de guvernare. Nu se mai poate ca tot ce se întâmplă anti-economie să fie decontat de noi, PNL”, a scris, pe Facebook, marți seară, Cosmin Tabără.

El a ținut totuși să precizeze că e vorba despre o părere personală, nu a organizației PNL Timișoara, pe care o conduce, și a conchis că „tăcerea, acum, înseamnă lașitate, complicitate și iresponsabilitate”.

Tabără este unul dintre cei înscriși în cursa internă pentru desemnarea candidatului liberal la Primăria Timișoara. Despre aceasta nu s-a mai auzit însă nimic de ceva vreme. Asta, în timp ce au crescut în intensitate zvonurile că mult râvnita candidatură îi va reveni, fără nici un fel de competiție, fostului primar Nicolae Robu.

About Post Author