UVT, ceremonie de absolvire în an cu pandemie: în Piața Libertății și prin Zoom

uvt

În Piața Libertății, dar și prin Zoom și Facebook. Perfect adaptați la realitatea pandemiei. Așa vor celebra, în acest an, absolvirea facultății tinerii care își încheie studiile la UVT.

Ceremonia de absolvire a promoției UVT 2020 are loc sâmbătă, 18 iulie, cu începre de la ora 18. Se întâmplă în Piața Libertății, dar și online. Totul, printr-o producție facilitată de aplicația Zoom și distribuită prin social-media. Spațiul din fața scenei de spectacol va fi delimitat și va avea o capacitate de 500 de locuri, cu respectarea regulilor legale de păstrare a distanțării fizice.

Simultan cu desfășurarea evenimentului din centrul Timișoarei, unde vor fi cel mult 500 de oameni, alți peste 1.000, studenți și dascăli, dar și alți invitați, vor participa în mediul online. Îi va ajuta să facă asta deja celebra aplicație Zoom. Producția multimedia va fi difuzată în mod video streaming pe pagina oficială de Facebook a UVT.

Evenimentul va fi precedat de un interval de warming-up. Standurile info organizate de companiile timișorene partenere cu UVT se vor afla la dispoziția studenților. În intervalul orar 18-21, programul va cuprinde etape ceremoniale și producții multimedia, iar în finalul va avea loc un concert live Allover și Phaser.

About Post Author