USR Timiș și-a ales conducerea pe doi ani. Drulă și Fălcoi, vicepreședinți

USR Timiș

Peste 200 de delegați din filialele USR Timiș au votat, la finele săptămânii trecute, membrii Biroului Județean. Noua conducere are ca „temă de casă” extinderea partidului în toate UAT-urile din Timiș, până la alegerile din 2020. Cătălin Drulă și Nicu Fălcoi sunt vicepreședinți.

Conferința de alegeri a durat aproape patru ore. În acest timp, candidații și-au prezentat programele, dar au și răspuns la întrebările puse de membrii. Principalele teme de discuție au fost extinderea prezenței USR în fiecare oraș și comună din Timiș, până la alegerile locale din 2020, dar și consolidarea celor 55 de filiale existente în acest moment. S-a trecut la vot și s-a stabilit apoi componența Biroului Județean. Acesta va avea un mandat de doi ani. Președintele USR Timiș rămâne Cristian Alin Moș.

Vicepreședinții Biroului Județean sunt Laura Boldovici, Viviana Țecu, Călin Badiu, Dan Reșitnec, Zoltan Nemeth, Cătălin Drulă, Raoul Trifan și Nicu Fălcoi. Din Biroul Județean fac parte Marius Viciriuc, Sorin Șipoș, Laurențiu Marian, Marius Dumitrescu, Mădălin Margan și Petre Mihăieș.

About Post Author