USR PLUS s-a înscris oficial în cursa pentru parlamentare. Drulă: Avem candidați de excepție

usr plus

USR PLUS a depus miercuri candidaturile pentru alegerile parlamentare. Cătălin Drulă, care caută al doilea mandat la Camera Deputaților, a anunțat strategia de urmat până în 2024 și a punctat diferențele față de vechea clasă politică.

Candidații USR PLUS pentru Senat sunt Raoul Trifan, Dan Reșitnec, Diana Amza și Mircea Vancia. La Camera Deputaților, pe listă apar Cătălin Drulă, Daniel-Liviu Toda, Nicu Fălcoi, Kinga Târlea, Zoltan Nemeth, Oana Chirilă, Cătălina Jahn, Andrei Cican, Alexandru Pupșa și Zinel Cristian Constantinescu.

Candidaturile au fost depuse oficial miercuri, în penultima zi permisă de lege. „Acum patru ani, exact în acest loc, începea aventura parlamentară pentru USR. Astăzi suntem USR/PLUS, o echipă mare, care va avea reprezentanți la CJ și care a dat primarul Timișoarei. O echipă care mulțumește pentru încredere și vă cere votul pentru a avea o delegație cât mai numeroasă în Parlamentul României, să avem cât mai mulți deputați și senatori, facem lucruri bune pentru Timișoara și Timiș”, a spus Cătălin Drulă, la ieșirea de la BEJ.

„Le e frică de noi”

Cei de la USR PLUS susțin că vechile partide au început campania murdară împotriva lor. Există și o explicație, crede Drulă. „Alături de mine sunt niște oameni minunați. Avem o echipă de candidați de excepție și la Camera Deputaților, și la Senat. O să facem o campanie prezentând proiectele noastre, candidații noștri, ideile noastre. Am văzut că alte partide au început deja campania murdară împotriva noastră. E normal cumva, ceea ce facem noi de patru ani schimbă clasa politică și lor le e frică de asta.

Pe noi ne preocupă cum să facem lucruri bune pentru comunitate. Pe ei îi preocupă doar să-și păstreze funcțiile și privilegiile. Asta este o diferență fundamentală și nu, nu ne plac. Acolo unde trebuie, pe proiecte, vom face alianțe punctuale. Dincolo de asta, nu vom uita niciodată că noi reprezentăm ceva mai mult. Reprezentăm interesul cetățenilor”, a conchis deputatul.

În 2016, USR Timiș a trimis în parlament un deputat, Cătălin Drulă, și un senator, Nicu Fălcoi.