18 ianuarie 2021

USR dă afară șapte membri în Timiș, inclusiv un candidat la o primărie. Pentru traseism

moș

Cristian Moș, președintele USR PLUS Timiș

Candidatul USR la Primăria Teremia Mare a fost dat afară din partid. Aceeași soartă au avut-o alți șase membri, care ar fi completat în fals declarațiile de înscriere în partid.

Un audit intern al USR Timiș a dus la excluderea din partid a șapte persoane. Printre acestea se numără și candidatul USR / PLUS la Primăria Teremia Mare. Cei șapte, explică președintele USR Timiș, Cristian Moș, ar fi semnat în fals declarațiile de înscriere în partid. Mai exact, ei ar fi susținut că nu au mai făcut parte din alte formațiuni politice.

„Persoanele identificate nu mai au calitatea de membru USR Timiș. Avem toleranță zero față de traseismul politic. Criteriile de integritate USR PLUS sunt foarte clare și nu ne abatem de la ele. În momentul de față, pe listele de candidați ale USR PLUS Timiș nu există foști primari sau consilieri locali PSD”, spune Moș, într-un comunicat.

Potrivit aceleiași surse, USR / PLUS cere PNL să-i urmeze exemplul. „Având în vedere că în această campanie electorală sloganul PNL Timiș este «Fapte nu vorbe» ne așteptăm ca în cel mai scurt timp domnii Nicolae Robu și Alin Nica să ne urmeze exemplul și să-i excludă din partid pe proaspăt racolații primari de la PSD, actualmente membri PNL: Lihoni Ioan – Bethausen, Gagea-Neaga Petre- Jamu Mare, Drăgan Daniel – Parţa , Koller Gabriel-Adrian – Sacoşu Turcesc , Petrean Bogdan-Marius – Sânpetru Mare”, mai spune Cristian Moș. Acesta este candidatul USR / PLUS la președinția CJ Timiș.

4 thoughts on “USR dă afară șapte membri în Timiș, inclusiv un candidat la o primărie. Pentru traseism

  1. Nu este corect sa procedezi asa. Nu este un partid democratic acela care exclude anumita categorie. Va cred ca, vreti sa va aratati coltii in fata poporului, dar incercati asta in mod democratic. Parerea mea despre partidul acesta este ca, se manifesta dictatorial.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: