Urmărire în miez de noapte. Un șofer beat a vrut să scape de poliție

N-a vrut să oprească la semnalul polițiștilor în Recaș, ci a călcat accelerația. Cu roțile pe jante, a continuat să ruleze înspre Herneacova, unde a intrat pe un drum agricol. Atât șoferul, cât și pasagerul au rupt-o la fugă prin boscheți. Unul a fost prins repede, celălalt e căutat încă.

periam

Polițiștii de la Ordine Publică din cadrul Poliției Recaș au vrut să oprească, noaptea trecută, o mașină în care se aflau două persoane. Șoferul însă, în loc să tragă pe dreapta, a plecat mai departe, cu polițiștii pe urmele lui. Oamenii legii au tras mai multe focuri de avertisment și în direcția autovehiculului, fiind avariate cauciucurile de la ambele roți din spate.

Șoferul a continuare însă să meargă cu viteză, cu roțile pe jante, pe DJ 609 E. La intrarea în Herneacova, mașina a părăsit carosabilul, rulând pe un drum agricol încă 1 km, ulterior oprindu-se într-o zonă cu noroi. Atât cel aflat la volan, cât și pasagerul din dreapta au coborât din autoturism și au fugit. În cele din urmă, a fost imobilizat un tânăr de 23 ani din Timișoar. Testat cu aparatul etilotest, s-a constatat o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„S-au întocmit acte de constatare pentru săvârșirea infracțiunilor prevăzute conducere fără permis de conducere și a conducere sub influența alcoolului. De asemenea acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei”, transmite IPJ Timiș. Al doilea ocupant al mașinii este căutat încă.