UPDATE: A fost prins / Încă un evadat de la Buziaș. Are 16 ani și e condamnat pentru tâlhărie

evadat

Polițiștii și alți oameni ai legii din Timiș caută, luni, un tânăr care a fugit de la Centrul Educativ Buziaș. Adolescentul ispășea o pedeapsă de doi ani de închisoare, pentru tâlhărie calificată. El a sărit gardul și dus a fost.

Luni, 9 mai, în jurul orei 10, s-a constatat că un tânăr de 16 de ani, care executa o pedeapsă de doi ani de închisoare, pentru tâlhărie calificată, la Centrul Educativ Buziaș, a dispărut. El a sărit gardul centrului și s-a făcut nevăzut.

„Pentru găsirea acestuia au fost dispuse măsuri specifice, respectiv : blocarea căilor de acces pe posibilele direcții de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unității, precum și cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Timiş, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Timiş, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră”, transmit reprezentanții Centrului Educativ.

Oricine poate oferi informații este rugat să sune la 112 sau la Centrul Educativ Buziaș, la numerele de telefon: 0256-321.123 și 0740-114.217.

Săptămâna trecută, de la secția externă a Penitenciarului Timișoara, tot de la Buziaș, a fugit un alt tânăr, condamnat pentru infracțiuni rutiere. El a fost prins după 24 de ore, pe un câmp în apropiere de Lugoj.

UPDATE: Adolescentul a fost găsit luni seară, în jurul orei 20,30. „Persoana care, în data de 9 mai 2022, s-a sustras de la executarea măsurii educative prin părăsirea fără drept a Centrului Educativ Buziaș, a fost identificată și capturată în jurul orei 20.29, pe raza localității Silagiu, de către o echipă mixtă constituită din angajați ai Centrului Educativ Buziaș și Penitenciarului Timișoara”, au transmis reprezentanții Centrului Educativ Buziaș.