Untold 2021 are dată. Se ține la început de august

untold

Anulat în 2020, din cauza pandemiei, festivalul Untold se întoarce în vara viitoare. Ediția a șasea are deja dată stabilită de organizatori. Dacă vreți bilete, vă puteți înscrie pentru ele.

În 2021, al șaselea capitol din povestea Untold se va scrie în perioada 5-8 august, la Cluj-Napoca. Vor fi tot zece scene, spun organizatorii, pentru patru zile și patru nopți de distracție în cele mai sigure condiții.

„Nu am încetat nici un moment să fim optimiști. Am lucrat în toată această perioadă la pregătirea ediției următoare. Încrederea noastră că ne vom revedea în vara anului viitor vine și ca urmare a veștilor privind disponibilitatea unui vaccin și dezvoltarea de teste rapide, care vor permite testarea în masă. În plus, sprijinul care urmează să vină din partea guvernului pentru restartarea industriei de evenimente, grupurile de lucru în care suntem implicați alături de alți organizatori din țară și reprezentanții autorităților, ne dau toate motivele să credem că vara anului 2021 ne va găsi într-o cu totul altă etapă, mult mai apropiată de normalitatea pe care o așteptăm cu toții”, spune Edy Chereji, director de comunicare Untold.

Peste 95% dintre posesorii de abonamente și bilete pentru ediția din 2020 și-au transformat deja biletele și abonamentele în varianta Anytime Pass, care le asigură accesul, la alegere, la una dintre următoarele trei ediții Untold.

Cei care vor să cumpere bilete pentru ediția din 2021 sunt așteptați să se înregistreze pe untold.com, pentru a afla primii ultimele noutăți despre ediția cu numărul VI, inclusiv momentul când va fi pusă în vânzare o nouă serie de bilete și abonamente.

About Post Author