Unde se oprește apa rece luni și marți

apă rece

sursa foto: Unsplash

Aquatim anunță că luni, 7 august, orele 8-16, la intersecția străzilor Gavril Musicescu și Cercului se va executa o conectare de conducte. Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Gavril Musicescu (între Emil Zola și Ivan Petrovici Pavlov), Vânătorilor, Arcidava, Traian Vuia, Progresul, William Shakespeare, Victor Vâlcovici, Emil Zola (între Victor Hugo și Constantin Brâncoveanu) și Constantin Brâncoveanu (între Gavril Musicescu și Liviu Rebreanu).

Marti, 8 august, orele 9-15, se va executa o conectare de conducte la intersecția străzii Surorile Martir Caceu cu Aleea F.C. Ripensia. Va fi oprită furnizarea apei pe străzile Surorile Martir Caceu, Martir Cristina Lungu, Aleea F.C.Ripensia, Feleacul, Anghel Saligny și Craiova.

Tot pe 8 august va fi efectua spălată și igienizată rețeaua de distribuție în mai multe localități. Ca urmare, între orele 9 și 18 se va întrerupe alimentarea cu apă în Pișchia, iar între orele 9 și 14 presiunea va fi scăzută în Sacoșu Turcesc.

„La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm să nu se folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă”, transmite compania.

Call center / dispecerat: 0356-914, program 24/7

About Post Author