24 octombrie 2020

Un timisorean a platit cele mai scumpe flori din viața lui: 2.000 de lei buchetul

Un timișorean care s-a simțit romantic în locul nepotrivit va plăti acum pentru… sensibilitatea sa. Omul a fost prins de polițiștii locali la cules de flori în Parcul Botanic.

Polițiștii locali aflați în patrulare joi seară au prins în acțiune un bărbat care rupea flori din Parcul Rozelor. Timișoreanul în vârstă de 48 de ani a fost văzut chiar în timp ce făcea un buchet de trandafiri. El le-a spus agenților că voia să ducă florile în dar, însă nu a impresionat pe nimeni. „Bărbatul a fost sancționat cu 2.000 lei, conform HCL 371/2007 modificată, care prevede că deteriorarea materialului dendrofloricol de pe raza municipiului se sancționează cu amendă între 2.000 și 2.500 lei. Florile din parcurile din Timișoara sunt tentante pentru multe persoane care ar trebui să știe că, în cazul în care sunt surprinse rupându-le riscă sancțiuni drastice”, au transmis reprezentanții PLT.

Zeci de persoane au fost amendate, de-a lungul timpului, pentru că au rupt lalele, narcise, transdafiri sau panseluțe din parcurile Justiției sau Rozelor. Cei mai mulți „romantici” au fost însă prinși pe Podul Michelangelo, unde jardinierele sunt vandalizate constant.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: