Un tânăr jandarm se luptă pentru viață. Cum puteți ajuta

jandarm

Are doar 30 de ani și a trecut deja prin prea multe încercări. Matei Deciov, de la Gruparea de Jandarmi Mobilă Timișoara, luptă acum pentru viață, la o clinică din Viena. Colegii lui încearcă să-l ajute. Puteți să vă implicați și voi.

„De cele mai multe ori, viața ne demonstrează că indiferent de profesia pe care am ales-o, inclusiv om al legii, în fața afecțiunilor medicale suntem neputincioși. Colegul nostru Matei Deciov, din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara, în vârstă de 30 de ani, tatăl unui băiețel și soțul Alexandrei, se află într-o grea încercare, generată de o afecțiune medicală, a cărui viață atârnă de o speranță. Ea poate fi oferită prin sprijinul nostru, al tuturor, prieteni, cunoștințe, oameni necunoscuți cu respect față de semeni, să îl ajutăm să depășească acest moment dificil, atât pentru el cât, și pentru familia sa”, transmit jandarmii.

Matei a trecut deja prin două operații și opt ședințe de chimioterapie, dar cancerul a revenit brusc. Tânărul începe luni, 20 septembrie, un tratament în regim de urgență la o clinică în Viena. Costul acestuia poate ajunge și 160.000 de euro, o sumă imensă pentru familia Deciov.

„Cei care doresc să fie alături de noi și de colegul nostru, vă rugăm să ne sprijiniți, în eforturile noastre susținute de a îndeplini o misiune prioritară pentru noi: salvarea vieții colegului nostru”, spun cei de la Gruparea Mobilă.

Orice sumă este binevenită, iar donațiile pot fi făcute aici:

Titular cont : Deciov Alexandra Anita
numele băncii : ING BANK
COD SWIFT : INGROBU
CONT LEI: RO35INGB0000999911804211 RON
CONT EURO: RO18INGB0000999911804226 EUR
REVOLUT: +40 724 673 159 revolut.me/alexanlhns
Paypal: alexandra.anita19@gmail.com

About Post Author