Un secol de viață. Aniversare specială pentru o timișoreancă / FOTO

Maria Vasilovici

O timișoreancă a avut parte de o surpriză de ziua ei. Nu a fost o aniversare obișnuită, pentru că Maria Vasilovici a împlinit 100 de ani. Curioasă din fire, ea a cerut o lupă, pentru a putea citi diploma aniversară.

Maria Vasilovici a fost felicitată marți, 9 august 2022, de reprezentanții Direcției de Asistență Socială a Municipiului Timișoara, chiar în ziua în care a împlinit 100 de ani. A lucrat, când era în putere, ca secretară, iar viața i-a oferit, și bune și rele. Maria Vasilovici spune că nu are un secret al longevității, dar a trăit mereu cumpătat, a muncit, a zâmbit și a plâns.

„Astăzi a fost în casa doamnei Maria o zi de sărbătoare. O diplomă aniversară a fost studiată cu atenție de sărbătorită, cu ajutorul unei lupe. Cofetăria Emiliano s-a alăturat surprizei, pregătindu-i doamnei Maria un tort aniversar. Florile preferate, trandafirii, au completat o zi de neuitat, prin generozitatea unei timișorence cu suflet mare.La mulți ani, doamna Maria Vasilovici!”, au transmis reprezentanții DAS Timișoara.

About Post Author