Un mort și trei răniți, într-un accident produs pe drumul spre Șag

accident

Un bărbat de 61 de ani a murit, iar alte trei persoane au fost rănite, în urma unui accident în care au fost implicate trei mașini. Totul s-a petrecut sâmbătă la prânz, la ieșirea din Timișoara spre Șag.

Accidentul a avut loc după Metro, pe șoseaua care duce spre Șag. Au fost implicate două autoturisme și o autoutilitară.

„La fața locului s-au deplasat de urgență 15 pompieri cu o autospecială de primă intervenție, o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, 2 echipaje SMURD și o ambulanță SAJ cu echipajul medical aferent. În cele trei autovehicule se aflau șase persoane. Din cele șase persoane, trei victime necesită îngrijiri medicale, iar o a patra victimă a suferit leziuni incompatibile cu viața, fiind declarată decedată”, au transmis cei de la ISU Banat.

Potrivit polițiștilor, accidentul s-a produs din cauza unui șofer care venea dinspre Șag spre Timișoara. La un moment dat a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 50 ani. În urma impactului, autoutilitara a intrat la rândul ei pe contrasens și s-a lovit de un autoturism condus de o femeie de 51 de ani, care circula regulamentar. Șoferul care a produs accidentul este și cel care a decedat.