18 ianuarie 2021

UDMR a depus listele pentru parlamentare. Imre Farkas, primul la Senat

UDMR Timiș a depus lista candidaților pentru Camera Deputaților și Senatul României. După un rezultat dezamăgitor la alegerile locale, Uniunea mizează pe tineri care, până acum, nu au deținut niciun fel de funcții politice.

Uniunea Democrată Maghiară din România, filiala Timiș, a depus marți dosarele cu lista candidaților pentru Camera Deputaților și Senatul României. Cap de listă pentru Camera Deputaților este avocatul András Molnár. Acesta este urmat de Ilona Sipos, József Kabai, János Ihász, Izabella Patik, Károly Csáky, Zsolt Demeter, Renáta Nagy, Attila Oláh, György Katona, Katalin Horváth, László Albert și Zoltán Marossy.

La Senat, lista candidaților este deschisă de Imre Farkas, viceprimar al Timișoara în perioada 2016 – 2020. Urmează, în ordine, Ferenc Halász, Noémi Andrásy, Ferenc Szabó, Erika Păștean și György Kádár.

„Am depus dosarele cu lista candidaților pentru alegerile parlamentare. Am primit 13 ca număr de înregistrare. Sper să ne aducă noroc, pentru că ambii mei băieți s-au născut pe data de 13. Cred că este un semn bun”, a declarat András Molnár, la ieșirea de la BEJ.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: