Ucis din greșeală la vânătoare, lângă Deta

vânătoare

sursa foto: https://eu.jsonline.com

Incident grav la o partidă de vânătoare desfășurată sâmbătă, în Timiș. Un vânător a fost împușcat mortal, din greșeală, de un coleg, care are acum dosar penal pentru ucidere din culpă.

Vânătoarea a fost organizată legal, sâmbătă, pe un fond de vânătoare din apropiere de Deta. La un moment dat, unul dintre participanți a văzut mișcare în zonă și a tras, în ideea că nimerește un fazan. Din păcate, își luase la țintă chiar partenerul de vânătoare.

Au fost chemați imediat medicii, prin 112, dar, în ciuda manevrelor de resuscitare, bărbatul rănit a decedat. Polițiștii și procurorii au început ancheta și urmează să se stabilească împrejurările în care s-a produs tragedia. „„Polițiștii Secției 8 Rurale Deta au fost sesizati cu privire la faptul că, pe fondul de vânătoare din Deta a fost organizată o partidă de vânătoare în urma căreia, un bărbat, de 36 de ani, a fost împușcat accidental de un alt bărbat, de aceeași vârstă. În urma incidentului, bărbatul a decedat. Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Timiș.

Bărbatul care și-a pierdut viața era consilier local în Deta, reprezentând Pro România. Cel care l-a împușcat era nașul copiilor săi.

About Post Author