Tur virtual al Revoluției de la Timișoara. Poți participa din orice colț al lumii

Foto: Constantin Duma

De acasă, din orice parte a lumii ai fi, poți participa duminică, 12 decembrie, la un tur virtual al Revoluției de la Timișoara. Poveștile acelor zile, așa cum au fost ele, îți vor fi (re)amintite de ghizii de la Timisoara City Tours.

„Vino alături de noi într-o călătorie virtuală pe străzile orașului din care a pornit Revoluția Română în 1989. Poți participa oriunde te-ai afla în țară sau în lume, duminică, 12 decembrie, începând cu ora 18. Ghizii noștri te vor purta în locurile fierbinți ale mișcării care a dus la schimbarea regimului comunist din România. Vei rememora principalele evenimente de la Timișoara și vei afla poveștile unora dintre eroii acelor zile într-un format inedit”, sună invitația Timisoara City Tours.

Practic, de acasă sau de oriunde îți pică bine, vei putea face un tur de la distanță al orașului din care pornit Revoluția din 1989. În această plimbare virtuală vei afla informații mai puțin cunoscute, culese din mărturii și interviuri, despre zilele ce au marcat ireversibil istoria României și viețile noastre.

Turul este gratuit, durează circa două ore și se va transmite pe paginile de FB Timisoara City Tours, Turul Revoluției din 1989 și Asociația București.