Tur ghidat la Facultatea de Arte și Design. Cum poți participa

tur ghidat

Un nou tur ghidat la Facultatea de Arte și Design, organizat ca parte a proiectului Arta în comunitate. De această dată, ghid va fi Smaranda Sabina Moldovan, asistent la secția Pictură.

Proiectul Arta în comunitate și-a propus să aducă oamenii mai aproape de artă și arta mai aproape de oameni. În acest context, deja de mai multe săptămâni sunt organizate activități creative pentru publicul din Timișoara.

Vineri, 28 aprilie, de la ora 18, sunteți invitați să descoperiți Facultatea de Arte și Design. Veți putea admira creații inedite ale studenților, precum și expozițiile actuale și nu în ultimul rând veți afla mai multe despre secțiile disponibile în cadrul facultății. Participarea este gratuită și se adresează atât copiilor, cât și adulților, însă necesită înscriere.

Ghid va fi Smaranda Sabina Moldovan, asistent la secția Pictură. Demersul ei artistic este în principal bazat pe o zonă abstractă, cu accente pe câmpul de culoare și monocromii, însă Moldovan operează cu diferite medii, de la pictura tradițională la asamblaje și instalații.

Tot în această săptămână în cadrul proiectului Arta în comunitate se desfășoară mai multe ateliere de autocunoaștere și dezvoltare personală în diferite domenii în școlile din Timișoara.

Luni, 24 aprilie, a avut loc un atelier la Liceul Tehnologic Transporturi Auto, susținut de Iosif Szenasi (psiholog și psihoterapeut). Tot luni, la Școala 15, elevii au avut ocazia să o întâlnească pe Diana Szenasi (psiholog, psihoterapeut și creator handmade). Marți și joi, elevii de la Școala 21 o vor cunoaște pe Livia Mateiaș (artist vizual) la ateliere de autocunoaștere prin desen. Vineri, tot la Școala 21, se joacă baschet, sub îndrumarea antrenoarei Adina Stoedin.

About Post Author