Trup carbonizat, găsit într-o mașină, la Chișoda. UPDATE: E al unui bărbat de 42 de ani, din Giroc / FOTO

mașină arsă

Incident șocant, duminică dimineață, la marginea Timișoarei. În Chișoda a fost descoperită o mașină arsă, în interiorul căreia se afla un cadavru. Polițiștii au deschis o anchetă.

Duminică dimineață, un bărbat a sunat la 112, anunțând că a găsit o mașină arsă, în care par să se afle resturile unui trup uman. Totul s-a petrecut pe strada Bucegi din Chișoda, lângă Timișoara.

Polițiștii fac cercetări la fața locului. „De urgență s-au deplasat polițiștii Sectiei 1 Rurale, criminalisti din cadrul I.P.J Timiș si polițiștii Serviciului de Investigatii Criminale, care au început o anchetă în vederea stabilirii situatiei de fapt”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

UPDATE: „În urma investigațiilor preliminare, politistii au stabilit că ar fi oseminte din trupul unui bărbat. In continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, precizează cei de la IPJ. Este vorba despre un bărbat de 42 de ani, din Giroc. Nu se știe în ce împrejurări s-a produs tragedia.