Tricouri de colecție de la festivalul Rock la Mureș. Sunt ediție limitată

rock la mureș

Organizatorii festivalului Rock la Mureș au pregătit o nouă surpriză pentru fani: tricouri de colecție, cu desene semnate Alexandru Daș. În plus, au adăugat două nume la line-up-ul edției din 2024 a festivalului.

Festivalul Rock la Mureș va ava loc, în 2024, în zilele de 12 și 13 iulie, la Periam Port. Primele trupe anunțate în line-up au fost The Casualties (SUA), Doctor Krapula (Columbia), Dropout Kings (SUA), Avoid Humanity (România) și June Turns Black (România). Acum au fost adăugate încă două nume: The Cake Is A Lie (Germania) și Tourist (România).

Pentru 2024, fanii festivalului au ocazia să-și arate atât suportul pentru ceea ce înseamnă Rock la Mureș în cultura underground, dar să se și bucure de o serie de tricouri în ediție de colecție.

„Cu un artwork unic realizat de artistul Alexandru Daș, acesta reprezintă o metaforă ce face trimitere la primordialitatea timpurilor, atunci când natura umană și cea înconjurătoare erau reprezentări ale aceluiași univers, iar libertatea era singura formă de a fi. Elementul principal din spatele conceptului grafic se învârte în jurul lui Tethys, mama tuturor râurilor, care este încadrată de reprezentări ale florei și faunei specifice zonei Periam Port”, transmit organizatorii.

Tricourile sunt în număr limitat și pot fi achiziționate AICI. Abonamentele pentru ediția din 2024 a festivalului Rock la Mureș pot fi cumpărate de AICI.

About Post Author