Trei tineri, prinși noaptea trecută cu „iarbă”. După ce au vrut să fugă de jandarmi / FOTO

Trei tineri au avut parte, noaptea trecută, de întâlniri mai puțin plăcute cu jandarmii de la Gruparea Mobilă. Asta, pentru că au luat-o la fugă când i-au văzut pe oamenii legii,fiindca aveau asupra lor „materie vegetală”, cel mai probabil droguri.

Un echipaj de jandarmi de la Gruparea Mobilă Timișoara își făcea rondul de noapte, când a văzut doi tineri care au luat-o din senin la fugă. Pentru că viteza celor doi li s-a părut suspectă, jandarmii au plecat în urmărirea lor, pe străzi. I-au somat și, în cele din urmă, i-au imobilizat. Așa au descoperit și de ce fugeau. „Cei doi aveau asupra lor două punguțe ce conțineau substanță vegetală cu miros înțepător, de culoare verde-olive”, transmit cei de la Gruparea Mobilă. Jandarmii i-au condus ulterior pe cei doi tineri, de 23, respectiv 38 de ani, la secția de poliție, pentru continuarea cercetărilor.

Două ore mai târziu, alt bărbat de 38 de ani care, de această dată, mergea cu bicicleta a încercat și el să se facă nevăzut Prins de jandarmi și condus la secția de poliție, după refuzul de a fi percheziționat, asupra lui a fost găsit un întreg „arsenal”: cuțit, tutun, muguri de plante verde-olive cu miros înțepător, foițe și filtre. Cercetările continuă și în acest caz.

About Post Author