Trei spectacole la Teatrul Național, la început de decembrie. 40 de invitații gratuite / reprezentație

teatrul național

Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara sărbătorește Ziua Națională a României prin trei spectacole, desfășurate în intervalul 1 – 5 decembrie. Are și o surpriză pentru primii 40 de iubitori de teatru, care pot primi gratuit un bilet la oricare dintre ele.

Toate instituțiile din subordinea Ministerului Culturii participă la evenimentul „1 Decembrie Cultural”, prezentându-și programul aniversar. Teatrul Național din Timișoara reflectă prin spectacolele sale identitatea națională în frumusețea diferențelor, influențelor, tradițiilor, religiilor, etniilor care o compun. Astfel, vineri, 1 decembrie, de la ora 19, la Studio Uțu va avea loc comedia „O noapte furtunoasă”, un spectacol în adaptarea și cu semnătura regizorală a Adei Lupu Hausvater.

Seria spectacolelor pe care Teatrul Național le dedică Zilei Naționale a României continuă sâmbătă, 2 decembrie, de la ora 18, la Sala Mare, unde va avea loc spectacolul-eveniment „Exod”, în regia lui Oskaras Koršunovas. Marți, 5 decembrie, de la ora 19, în Sala Mare va avea loc spectacolul „Conul Leonida față cu reacțiunea”, în regia lui Felix Alexa, un spectacol modern despre absurdul burlesc al demagogiei dintotdeauna, până azi.

Prin înscrierea la adresa de e-mail office@tntm.ro, primii 40 de spectatori vor primi gratuit câte un loc la oricare dintre cele trei spectacole cuprinse în cadrul acestei sărbători.

About Post Author