Trei magazine Lidl, amendate și cu raioanele de patiserie închise / FOTO

lidl

Raioanele de panificație – patiserie de la trei magazine Lidl din Timiș au închise de Protecția Consumatorului. Două sunt în Timișoara și unul în Dumbrăvița. Produsele erau fie vechi, fie pline de insecte, iar condițiile de depozitare erau și ele execrabile.

În luna august, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a făcut mai multe controale în toată țara, în magazinele lanțului Lidl. În Timiș au fost verificate cinci supermarketuri, din care trei au fost cu probleme. Au fost date nouă amenzi în valoare de 103.000 lei și un avertisment. Au fost scoase de la vânzare produse alimentare neconforme și au fost închise temporar, până la remedierea deficiențelor, raionul patiserie/panificație din trei supermarketuri.

Comisarii CJPC Timiș au găsit, în timpul controalelor, produse alimentare expirate, produse de patiserie care prezentau, pe suprafață, insecte, fructe și legume stricate, produse de brutărie-patiserie cu ambalaj deteriorat, vitrine de panificație-patiserie insalubre, cuptoare neigienizate, vitrine frigorifice murdare, cu scurgeri de lichide și rugină, podele și rafturi neigienizate

Magazinele în care au fost probleme de acest gen sunt cel din Dumbrăvița și cele din Calea Buziașului și Calea Martirilor, la ieșirea înspre Giroc.

About Post Author