Tratament gratuit pentru refugiații ucraineni care suferă de cancer, la OncoHelp

oncohelp

Centrul de Oncologie OncoHelp Timișoara asigură gratuit refugiaților ucrainieni servicii medicale de oncologie, radioterapie, hematologie și nu numai. În plus, Asociația OncoHelp poate asigura cazare pentru 10 familii de de refugiați ucrainieni.

Sprijin medical pentru refugiații din Ucraina. Asociația OncoHelp – Centrul de Oncologie OncoHelp din Timișoara a anunțat că va trata gratuit bolnavii oncologici ajunși în România

„Misiunea noastră este aceea de a lupta alături de pacienții oncologici împotriva unui inamic de multe ori extrem de agresiv. Aceștia fac parte din cea mai vulnerabilă categorie de persoane, iar renunțarea la tratamente ori amânarea lor le poate fi fatală. Unii dintre cei care au fost nevoiți să-și părăsească locuințele sunt acum fără tratament. Pacienții oncologici au nevoie nu doar de cazare, hrană sau de câteva tablete, ci de chimioterapie sau chiar radioterapie. Asociația OncoHelp a fost întotdeauna în prima linie și și-a oferit sprijinul. Așa facem și acum. Medicii noștri îi vor consulta gratuit pe refugiații care au nevoie de investigații oncologice, iar colegii noștri din radioterapie pot să îi ajute să își continue tratamentul”, spune dr. Valeriu Ioan Borugă managerul Asociației OncoHelp.

Asociația OncoHelp – Centrul de Oncologie OncoHelp poate oferi, de asemenea, cazare pentru 10 familii de refugiați ucrainieni.

Centrul de Oncologie OncoHelp a pus la dispoziția refugiaților care au nevoie de tratamente mai multe numere de telefon. Acestea au fost transmise autorităților, organizațiilor și ONG-urile care gestionează criza umanitară de la frontierele României. Ele sunt 0256-495.403; 0356 – 460.995 sau 0753- 595.959.

About Post Author