24 octombrie 2020

Transport… agabaritic ilegal: 5 milioane de țigări, aduse în cisternă

Polițiștii de la Crimă Organizată și procurorii DIICOT au făcut o captură interesantă în noaptea de 14 spre 15 iunie. Ei au oprit, în Timișoara, o cisternă în care erau ascunse câteva milioane de țigări.

Operațiunea a avut loc în noaptea de 14 spre 15 iunie, când polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate au oprit, în Timișoara, o cisternă venită din Serbia și condusă de un bărbat de 27 de ani. La verificarea vehiculului, oamenii legii au constatat că încărcătura consta, de fapt, în nu mai puțin de 5 milioane de țigări. Alți 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 40 de ani, au fost prinși într-un alt autoturism, ei având rolul de a asigura transportul.

Țigările au fost confiscate, iar cele 5 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timişoara, pentru audieri. A fost întocmit dosar penal pentru contrabandă, cercetările continuând în vederea documentării întregii activități infracționale. Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș și Grupării Mobile de jandarmi „Glad Voievod”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: